štvrtok 4. marca 2010

Ironman Malajzia na pokračovanie - 7.časť

Vo štrvtok 25.2 bol taktiež zaujímavý. Po raňajkách sme sa boli s Marečkom prejsť na obrovské malajské expo, kde s vyskytoval super tovar všetkých popredných výrobcov. Mega expo spočívalo z dvoch stánkov, jeden bol TBB a druhý Powerbar.




Poobede sme vyrazili na plavecký trénong do hotela Bela Vista. Je tam bazén a predsa je to len lepšie ako more plné medúz. Zároveň sme to pojali s krátkym cyklistickým tréningom, na ktorom sme odtestovali závodné nastavenie bicyklov. Do hotela nás pustili po drobnom úplatku a my sme sa pustili do plávania. Odtrénovali sme asi 1500m a potom sa začala šou. Zmysleli sme si, že natočíme zopár "funny photos" a nejaké video. Bavil sa na nás celý hotel. Niečo z toho blbnutia vám ponúkam na nasledujúcich fotkách.








Významnejšia vec sa udiala až večer, kedy sa konalo oficiálne otvorenie s carbo-loading párty. Malajci si naozaj dali záležať, všetko na perfektnej úrovni, kopa vynikajúceho jedla a pitia - proste párty ako hrom. Na párty sme postretli aj zvyšných členov česko-slovenskej výpravy. Chvíľu sme posedeli s Davidom Sajnerom, Andrejkou Dermekovou, Zbyňkom Švehlom a Mirkom Vraštilom. A napokon naprataný doslova tak, že sa nám jedlo vytláčalo z uší a nosných dierok sme sa dogúľali na izbu a zaľahli.

Piatok, deň pred pretekom sa niesol v jednoduchom rytme. Rozhodol som sa sať si úplné voľno a tak som iba vegetil na izbe. Celý deň sa niesol v znamení jednoduchých ľudských úkonov piť, žrať, srať a spať. Poobede sa však všetko zmenilo a my sme horúčkovito začali pripravovať veci do depa. Potom sme navečer odviezli svojich tátošov so všetkými serepetičkami do depa. Po ceste z depa sme skočili k McDonaldovi, ja som si dal 4 cheeseburgy, Marek asi 7. Potom už iba šlofík. Ale ako asi každý ironman vie, posledná noc pred pretekom nie je nič moc. V hlave sa naháňa kopa všeliakých somarín a nevykonáva sa primárna funkcia človeka ležiaceho v posteli. Ale nakoniec sme zaspali a ráno o piatej zazvonil budík .......
Ešte pridám nejaké fotky z tohoto dňa.

H. Nishiuchi so ženou - skončil celkovo druhý. Super chalan a jeho žena bola fantastická. Povzbudzovala ma na cyklistike aj behu a hlásila mi poradie.
Tu sme s kamoškou Joceline Wong - skončila piata - určite bola vajveselejšia a najšťastnejšia bama v ten deň - a aj ten nasledujúci - veď uvidíte.



Kto tvrdí, že na Mc Donald's sa nedá jazdiť ironman nemá pravdu :)))))

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Ide vám :-))) Fajný článoček. Na dalšie pokračovanie sa teším ako malý chlapec. Brunner

Aldaman povedal(a)...

Pepíno, ty nás ale napínáš, kdy už bude konečně report ze závodu ?
Moc pěkně jste si to, ale užívali těsně před závodem. Fotka s tebou jak letíš vzduchem a za tebou moře nemá chybu :-).