streda 12. mája 2010

Lanzarote updates ....... 1

Tak som si zase potrénoval po tých 3 dňoch núteného pauzovania.
Cítil som sa celkom fajn a tak som sa do toho trošku oprel :)

V utorok som si bol zaplávať, ale iba voľne 2kiláčiky, tento rok mi to pláva úplne zle, tak to už ani nesilím, a len si proste zaplávam, aby som to nezabudol.
Potom nasledoval 15km bežecký cross. Nijak moc som to nesilil, ale bol som spokojný. Neskôr poobede som si ešte dal 67km na tarmacu na mierne kopcovitom profile s priemerkou 34km/h.

V stredu som najskôr išiel na bicykel. Tento krát na Transition. Po dvojkilometrovom rozjazdení som sa do toho trošku oprel a vo veternom počasí som si dal tempových 64kiloetrov s priemerkou 38,3km/h, ale s rezervou a 5km vytočenie nôh. Dostal som potom hrozný hlad a tak som zbaštil naraz dve pizze a to sa potom dosť naprd beží. Počkal som teda aspoň dve hodinky a vyrazil. Brucho stále plné a ani nohy neboli zrovna najčerstvejšie. A tak som odbehol cestných 14,4km v tempe 4:27/km, proste tak aby som sa pri behu cítil pohodlne a zase sa neodpálil. Z tohto behu nemám práve dobrý pocit, chcel som bežať aspoň 4:20/km, ale nevadí ........., nabudúce :). Cítim sa fajn aj po týchto dvoch dňoch.
Teraz ma čaká deň voľna. To bude paráda :)

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Vyzerá to s tebou slubne :-). Verím že si natrvalo späť ;-). Držím palce. Brunner

Anonymný povedal(a)...

Pepo drž se. Zatím ti to šlape pěkně. Kolik ještě IM máš letos v plánu a na kterých závodech tě uvidíme v ČR či SR? Ať se daří přeje. Tom

Jozef Vrábel povedal(a)...

V pláne ich je veľa, prihlásený som do Nice a Klagenu. Potom uvidím. Ak prežijem skúsil by som rád aj Zurich s Regensburgom.
Ak ma ani toto nerozbije, tak sa pôjdem pozrieť na Slovakmana, ale fakt iba pozrieť, možno trošku z vody, spoza riaditok a na prechádzke parkom :)
Potom by mala byť dlhšia pauza a snáď sa nám s Marečkom niekam podarí vycestovať aj na jeseň.
Takže doma asi nič.