štvrtok 2. decembra 2010

IM Arizona - posledné 3 dni pred pretekom


Po príchode z Kaňonu naspäť do Cerefree sme sa tak nejako s Marečkom dohodli, že si dáme pohov a čas, ktorý zostáva do preteku, strávime povinnými záležitosťami, ako je registrácia, nejaký ten tri-event ... a samozrejme nakupovanie v Ross-och, Marshal's-och, TJ-max-och ... a podobných ustanovizniach. A plán sme aj do bodky splnili.


Vo štvrtok sme sa boli zaregistrovať, popozerali sme si Expo a race-areu ... a celé sme to zavŕšili vo fast foode, kde sme zjedli naše prvé hamburgery počas našej americkej tour. V piatok sme sa oäť vybrali do Tempe ... pokukali sme kade, čo ... napríklad sme boli nakupovať Roll's Royce.



Prejavili sme vážny záujem, ale niečo sa mi nevidelo s motorom a tak sme to radšej nechali tak. Poobede sme absolvovali race meeting, odfotili sa s Paulou Newby-Fraser-ovou, zasmiali sa s Wellingtonkou a na koniec sme sa presunuli ku Kevinovi do jeho krásmeho obchodu TRIBE Multisport, kde sa konal Slotwich event ... stretnutie s profesionálnymi triatlonistami a ich bicyklami ... teda samozrejme aj s nami. Celkom fajn udalosť, dobré light pivo a jedlo ...


Sobota - teda deň pred pretekom, to je už vážna vec. Skoro ráno sme naložili nachystané bicykle do auta, pribalili si aj vrecia s race-stafom, ja som si zobral aj neoprén a hurá zase 40 míľ do Tempe, uložiť veci do depa ... .


V sobotu bola jediná príležitosť otestovať plávanie v jazere priamo na trati a tak som neváhal. Na meetingu sme sa dozvedeli, že voda má 61 fahrenheitov .. to je asi 16 stupňom. Chcel som si vyskúšať, či mám plávať v neoprénovej čiapke, ale mi budú stačiť dve obyčajné. A tak som skočil do vody v dvoch normálnych čiapkach a ... prvé pocity boli zlé, ale tak po 3 minútach to bolo OK, cítil som iba mierny chlad .. 16 stupňová voda je teda OK - je rozhodnuté, plávať budem v dvoch obyčajných čiapkach :)




Potom sme uložili veci do depa, ešte raz prešli depo a prijali sme výzvu, ktorú vyhlásili na expe ... firma Endless pools (veď to poznáte, bazény s protiprúdom) vyhlásila, že každý, kto vydrží plávať 2 minúty proti produ vyhrá perfektné tričko a uterák ... tak prečo nie. Najskôr som sa vrhol do vody ja a keď ma videl M.N. skonštatoval, že on nje je predsa horší a už aj bol v bazéne ... Obaja máme pekné tričká :)



Po obede (tento krát žiadne hamburgery) sme stretli Mira Vraštila, chvíľu pokecali ... a pobrali sme sa domov - teda k Jeffovi. Pripadáme si tam fakt ako doma, to, aké prostredie nám vytvorili je neskutočné - fakt ako doma.


Do postele sme zaľahli pomerne skoro a počítam, že okolo 10 tej som už tvrdo spal. Je zaujímavé, že už vôbec nebývam nervózny pred pretekom ... prečo? Je to preto, že je to 11 iron tento rok a je to rutina, alebo už chýba nadšenie?
Ale rozhodne vám poviem, že nadšenie mi v nedeľu nechýbalo ... uvidíte .. takže nabudúce bude race report :).

Najťažší M-dot na svete :) ... aj te aj drahý 690USD - no nekúpte to :)

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

nesmies ist tak po kvantite Jozi,lebo ti to bude pripadat ako sex v manzelstve po 20 rokoch:)))
pekny report a ta kara mnam,schimi.

Anonymný povedal(a)...

No Matko, na moje velke prekvapenie ta kara stala len nejakych smiesnych 350.000usd - co som bol prekvapeny lebo som ocakaval aspon dvojnasobok :))))

No je kriza :)
shocker

Ječmínek Máselník povedal(a)...

je to ode mne ošklivé ale "prvé pocity bili zlé..." mě teda bily do očí :-D

Jozef Vrábel povedal(a)...

no dobre, už som opravil :)

Anonymný povedal(a)...

Ground cover can be added to pedophile the landscape. Place organic kitchen waste, as well as yard waste such as grass clippings, leaves, and the like into a compost bin.
Starting Your Very First Flower Garden Preventing Pests and Diseases in the Perennial
Garden Gardening Tips from Fellow Gardeners.

Feel free to surf to my web site :: mulching

Anonymný povedal(a)...

Make sure to evenly cover your hair, especially the tips.

As we know that our bodys natural structure and physique also contains the wax esters which helps as natural moisturizer
on the skin and prevents from multiple environmental problems.
Black hair has a distinctive composition that makes it sensitive to breakage.
However, sometimes the sebaceous gland generates too much
oil, which is noticeable as oily hair. Customers have
always given Moroccan Oil products the highest ratings.


Stop by my web page; short curly hairstyles