piatok 20. novembra 2009

POZOR NASTÁVA ZMENA !!!

POZOR NASTÁVA ZMENA !!!

Keďže tento blog je predsa len osobná záležitosť, tak príspevky, netýkajúce mňa už nebudú uverejňované na tejto stránke, ale na novej :

Zároveň budem veľmi rád, ak si niekedy nájdete čas zavítať na novú stránku a ešte radšej, ak ma budete svojimi podnetmi inšpirovať o čom písať, ako písať, poprípade mi pomôžete, či už napísaním príspevku, dobrou radou, alebo konštruktívnou kritikou.
Ešte dočasne dva tri príspevky budú uverejnené aj na tejto stránke, ale potom už iba na novej lokalite
Vďaka.

10 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

ja myslel,ze je to tady o komunikaci mezi sportovci,podnety,zazitky,konfrontace,komparace,ne jenom o samoprezentaci.Jeste,ze to nemas zakotvene opet v Ustave:))

Jozef Vrábel povedal(a)...

Blogovanie je práve forma samoprezentácie a určite nie forma konfrontácie a už vôbec nie komparácie. Konfrontáciu a kopmaráciu si nechajme na preteky. A práve preto bude táto stránka IBAS o samoprezentácií a zážitkoch. To ostatné (teda aj tie podnety) som sa rozhodol umiestniť inde a pokiaľ sa ti forma nepáči nie je nič jednoduchšie. Jednoducho neklikaj tam, kde je to o ničom ...
... a podpisuj sa tam, kde vyjadrujš vlastný názor.

Anonymný povedal(a)...

mne slo jenom o komparaci a konfrontaci treninkovych metod,ne verbalni a rozhodne ne o jesitnost

Jozef Vrábel povedal(a)...

Dobre tak inak. Ak si nepochopil, táto stránka bude slúžiť účelu, tak ako doteraz - to snáď bolo v poriadku, nie? Čo sa týka komparácie, alebo konfrontácie tréningových metód - áno ja idem s kožou na trh, otvorene píšem. Aj keď sa pýtam: Prečo vlastne? Kto to ešte robí? Proste je najlepšie sa na to vykašlať a hotovo. Čo chceš porovnávať, kde? Ty, anonym môžeš, ale ja, čo si dám tú robotu občas niečo napísať nie, lebo ty nenapíšeš nič, dokonca ani vlastné meno.

Tomáš povedal(a)...

Pepo, fandím Ti, ale myslím, že v tomto případě jsi moc úzkostlivý. Každý má právo napsat svůj názor. Ty jsi tvůrcem těchto stránek a jen na tobě je jak a čím je budeš plnit či neplnit, ale současně se na to někdo jiný může dívat jinak. Pro mě osobně je to jedno. Rád Tě čtu a tiše v dobrém závidím tvé skvělé výkony, které jsou neuvěřitelné. Já jsem si přidal nové stránky do Favorites a je to. Přeju hlavně hodně zdraví. Tom

Jozef Vrábel povedal(a)...

Tom:
To nie je o úzkostlivosti, ale je to o tom, čo kto napíše a nepodpíše. Prečítaj si ešte raz prvý príspevok a potom neviem. Myslím, že so maximálne slušne vyjadril svoj názor na blogovanie a sám, bez akého-koľvej upozornenia som sa rozhodol blogovať tak, aby sa nestratil zmysel tejto činnosti (teda po starom). A to, že sa bavím s anonymom? Je ľahké schovať sa do anonymity a moralizovať. Je to forma zbabelosti a to určite nie je morálne. Ďík za zaradenie do favorites. Ahoj.

Anonymný povedal(a)...

kdyz jsi proctes ten prvni prispevek,tak je tam na konci smaijlik,nic osobniho v tom nebylo,ty si na to zareagoval jak naslapni mina.Hold ,kdyz jednou blogujes,tak ti muze odepsat i anonym a nemusi to zrovna myslet spatne.Tak jse hod do klidu a vsechno bude fajn:)

Jozef Vrábel povedal(a)...

Ďík za úprimného smajlíka - v prvom príspevku :))
Ja proste zvládam iba jednoduchý humor. A žiaľ svojej ješitnosti som si vedomý, ale je ťažké s tým bojovať, aj keď sa snažím. Tým končím diskusiu (zo svojej strany) na túto tému o ničom.

Anonymný povedal(a)...

Jozko asi sa stava tvoja stranka popularna ked sa tu vedu taketo diskusie.Tak mozes byt len rad. Davas kozu na trh, dal by som aj ja ale nemal by som o com pisat, tak musis ocakavat aj negative reakcie. To je v ludoch.A inac kde hladas motivaciu na tvoje treningove objemy? Ved najblizsi pretek je v nedohladne?
Miro

Jozef Vrábel povedal(a)...

Miro:
Ale kde že, najbližší pretek je blízko a vyzerá to tak, že asi nebudem optimálne pripravený, lebo trénujem málo. Motivácia, každý deň ma motivuje niečo iné, dnes napríklad aj taký fajn príspevok, ako si napísal. Maj sa a trénuj.