utorok 2. novembra 2010

America tour - 1. časť

Už nejaká tá doba uplynula od našeho prvého prípravného preteku a my sa stále neozývame. Takže aspoň niečo. Vôbec sa nám nechce písať, všetko je také intenzívne, že to ledva stíhame tráviť a prakticky na písanie vôbec nemáme čas ...
Londýn

V Amerike máme naozaj great time. Užívame si to nenormálne gulervúco. Teplo, krásne, bomba prostredie, dokonca aj bomboví američania (čo som fakt prekvapený). Proste zatiaľ všetko skvelé.

v Jumbe - som tvrdý ako štolverka :)

Prvé dni sme strávili u kamaráta Peťa v Coconut Creek na Floride, asi 100 kilákov od Miami. Krásne sme sa aklimatizovali, potrénovali v poriadnom teple, okúpali sa v Gulfe a každý večer si skvele zahrali tenis. Marek ma síce poriadne vycvičil, ale veď najlepšie sa trénuje pod dohľadom skvelého majstra. Dokonca sa nám dostalo ocenennia od miestnych veteránok keď nás videli hrať. Ich veta : "Excuse me, Are You a Professional Players" nás dostala do kolien a to doslova.

V Amerike je všetko rýchle :)

Po 3 bombových dňoch v Coconut Creek sme sa presunuli do Miami k teraz už našej skvelej kamoške Paty Spencer. Je členkou miestneho triatlonového klubu Hammerheads. Je to najväčší triatlonový klub na Floride a má viac ako 600 členov. Teraz má už o dvoch viac, lebo aj my sme čestnými členmi.

Pobrežie

My a Laurent na tlačovke

Skvele sme si zaplávali a vo štvrtok poobede sme sa vybrali na registráciu. Potom sme boli pozvaní na tlačovku, kde okrem nás bolo aj zopár iných celebrít, ako Laurent Jalabert a Mirinda Carfrae (len keby niekto nevedel kto to je tak je to úradujúca majsterka sveta z Havaja a kto nevie, kto je Jalabert tak nevie, vôbec nič :)

My s Mirindou

Po ukončení tlačovky nás odviezli do technického múzea v Miami, kde bola beseda klubu Hammerheads s Mirindou a samozrejme s nami :).

My s Paty (u ktorej bývame) a zase s Davom Orlowskym 3. z prvého Havaja (tento rok sme sa sním stretli už 4.krát a už sa spolu veľmi dobre poznáme)

Beseda s Mirindou

To by bolo tak na štvrtok pred pretekom všetko. V piatok sme si zaniesli veci do depa a trošku si užili Miami, ponakupovali hovadiny - ako to len podvezieme do Arizony a domooov nikto ešte nevie :).


Fun :)

Happy Halloween

Miami downtown

Tu budeme zajtra plávať

Ešte sme mali povinný Pro meeting, tam sme sa stretli s Viktorom Zemtsevom a pokecali sme si ako starý známi. Ja som sa teda s ním bavil po prvý krát, ale priatelia na facebooku sme už dávno, Mareček sa s ním pozná asi od narodenia :))), aspoň to tak vyzeralo, keď sa stretli.

Ešte sa stala jedna vec. Mali sme zo sebou iba dvojdielne dresy ale v Miami sa pláva bez neoprénov a tak sme navštívili kamaráta Oskara Galindeza a od neho sme dostali dve krásne kombinézy takmer zadarmo. Takú kvalitu kombinéz som ešte nevidel.

Mimochodom, po pretekoch keď sme mali kopu času na debatku s Oscarom a jeho výrobkoch takže je viac než pravdepodobné že snáď do konca roka dostaneme balíček jeho výrobkov za fakt dobré ceny pre kamarátov, a vlastne pre hocikoho, komu sa zapáčia - takže keď niekto budete chcieť pekné handry, kľudne mi napíšte, niečo vymyslíme :)))

Skúška dresu u Oskara

O preteku nabudúce ...

2 komentáre:

brunner povedal(a)...

Odkedy robí Hulk Hogan triatlon? Či? Jáááj to je Mareček! :)
Inak pekený článoček. Len pekne píš! Nezabúdaj fanúšikovia doma dychtivo čakajú na dalšie pokračovanie.

Šewy povedal(a)...

Mareček by si měl k těm vousům nechat narůst ještě pořádně dlouhý vlasy. :))
Pepčo, prostudoval jsem ty OGyho stránky a možná ti napíšu o nějakou tu kombošku, vypadá to fakt moc dobře.