utorok 31. marca 2009

MAREC 2009 – Postrehy z tréningu

Takto znela posledná veta februárového zhodnotenia :
Minulý rok som v marci odtrénoval 93 hodín (53 + 1621 + 250) a tento rok by to nemalo byť menej. Uvidím.
A predsa to bolo menej a s prepáčením takmer celé trénovanie stálo zaprd.
Celkovo som natrénoval 33km vo vode, 1523km na kole a 245km v maratónkach za 83 tréningových hodín. Zdanlivo je to veľa, ale vo vode bolo všetko pomaly a na pohodu – žiadna intenzita. Na kole by to bolo ako tak znesiteľné, ale tiež značná časť kilometrov bola najazdená formou turistiky. A beh – strašne sa snažím a strašne mi to nejde. Okrem počtu nabehaných kilometrov je to totálne bieda. Pri behu pajdám, hrbím sa, nedokážem sa odraziť – jednoducho vôbec neviem behať. Pri behu ma stále niečo bolí a behám takpovediac so zaťatými zubami. Ale behám a dúfam ..... .
Nebudem sa viac rozpisovať, lebo veľa už bolo napísané v predchádzajúcom príspevku o Lorete.
Takže len ciele na nasledujúci mesiac :
Plávanie 30km, kolo 1200km, beh 300km – hodín na to bude treba určite viac ako veľa. Mesiac budem mať asi poriadne rozbitý jednou dlhšou služobnou cestou, takže sa budem musieť činiť. Okrem toho sa budem musieť zamerať na životosprávu – zase je zo mňa poriadny pasík so 64kg. Jednoducho mi hrozne chutí. Ale dosť – do polovice mája musím mať najviac 61kg. Už sa trápim tretí deň – mám iba jeden obed a jednu večeru – s tým sa takmer nedá žiť – večer škrípem zubami, ale vydržím.

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Pepo nehrn ten objem nahoru. Podle me se tvuj zdravotni stav bude jen horsit. Ja kdyz sem mel zdravotni problemy pred lety, tak mi stacilo 100km za mesic a umel sem z toho bezet v pohode za 3:50h.
A vytrvalost sem honil na kole a ve vode. IM

Ječmínek Máselník povedal(a)...

64 kilo a pašík? Dyť to je malé selátko tak pro 10 lidí na jeden večer:-)