nedeľa 23. mája 2010

IM Lanzatrote - deň po

Tatiaľ iba veľmi stručne. Report skúsim napísať dnes večer, ale nič nesľubujem.
Jednou vetou: Kto chce zažit hardcore masaker, nech sa určite vyberie na Lanzarote. Tsam dostane o čo si žiada :))) .
Bolo to to naozaj tvrdé. Presne podľa očakávania, pohodové plávanie v úplne kľudnom oceáne, bez problémov. A potom prišla cyklistika, ktorá je tu poriadna kláda. Je to zrovnateľné s Embrunom. Nie sú tu také kopce a prudké nebezpečné ziazdy, ale zase je tu oveľa teplejšue a viac fúka. A kopcov je tu tiež kopa. Ale o tom neskôr. A beh? Alebo lepšie pochod? Ako sa to vezme. Bežal som, ani na sekundu som neprešiel do kroku, bojoval som, čo mi sili stačili, ale cca. od 22. km sa to zlomilo, doslova som bol uvarený na brutálnom slnku a spomaľoval som. Takže holé fakty:
Swim: 0:55:48
T1:0:04:01
Bike:5:22:40
T2:0:04:29
Run:3:39:21
Total:10:06:17
Umiestnenie : 64. celkovo , 17MPRO
Aj s týmto výsledkom by som bral slot na Havaj :)))
Podrobnejšie, keď budem mať viac času.
Vďaka za podporu.

9 komentárov:

ironman povedal(a)...

Pepo sledoval jsem te od rana a gratuluju, to kolo musi byt masakr, kdyz ty takovy vrchar jedes pres 5:20h. Ten Twelsiek musel mit snad nekde motor nebo co. IM

Milan povedal(a)...

Pepo, každopádně gratulace k výkonu na Lanzarote i na předchozích letošních závodech.

S tím časem na Havajský slot se ale nejspíš pleteš - letos zavedla WTC společně se změnami v profi licencích i dost drsná pravidla ohledně prize money a slotů. odstup od vítěze max. 8% (peníze), resp 5% (slot). Takže pokud se nemýlím, časový limit na slot vychází letos cca 9:04 (to bylo letos 6 profi mužů).

Tady citace dle pořadatelů IM Lanzarote: We have 60 slots in total, 5 of which are for the pros (Professional Athletes have to finish within + 5% of the finishing time of the race winner to qualify for a Hawaii slot) and the remaining 55 for age groups.

henryIII povedal(a)...

Gratulace Pepo, skvělý výkon, jsi nezmar :-).

Milan: Kdyby Pepa startoval v Age group, tak by byl 10. a bral by slot.

Sokolík povedal(a)...

Mně je to jasný. Ty si slot vybereš na ten rok co pojede Armstrong, abys ho tam mohl prohnat. ...u mě stále převláda představa, že na maraton za 3:39 musíš zběsile utíkat :)

Aldaman povedal(a)...

Pěkný Pepo gratulace, neskutečný co zvládneš :-).
Jen mi nejde do hlavy co máš pořád s tím pochodem :-).

Anonymný povedal(a)...

Jozef, posielam gratulaciu az z dalekeho La Pazu. Safo

Vl001 povedal(a)...

Hezký výkon, gratuluji. A hezký popis. Včetně otevřeného popisu pocitů tady i na etriatlonu. Je normální, že nejsi s výkonem stoprocentně spokojen, když vidíš rezervy. Prostě využiješ zkušenosti v příštím ročníku:-) Držím palce do Nice. Taky kopce, ale lepší počasí, ne?-)

zombice povedal(a)...

Pepo gratulace, muselo to byt fakt tezky kdyz Graves po zavode prohlasil, ze minimalne rok a pul nechce zadnyho IM jet a jestli ho nekdo uvidi na startu tak at ho zastreli :))
Ale k ty trati me napadlo takovy srovnani, s prehlizenym IMUK :) Plavani bylo v Britanii asi fakt o kapku delsi nebo kazdyho zlomil ten chlad protoze Graves i S.Bayliss na Lanzarote plavali skoro o 4 min rychleji, Bella o vic jak 6. Kolo zajel dokonce Philip rychleji tady (o 3 min) Stephen o 12 pomaleji, oba pak vzdali, nemaj jedinej mezicas na behu. Bella na Lanzarote jela o 15 min horsi cas nez v UK.. Coz mi teda vychazi, ze ta Britanie je kupodivu docela narocna a nevim co sem tam teda delal :)))

Muhammad Huzaifa Ali povedal(a)...

Really nice blog keep up the good work

Muhammad Huzaifa

http://hugelol.blogspot.com