utorok 18. mája 2010

Lanzarote updates ....... 4

V nedeľu som si dal totálny gaučing. Formula, Giro, hokej ........, fakt ma to bavilo, nič nerobenie je nádherná vec.
A začínam závodný týždeň:
Pondelok :
Dal som si krátky trojfázový tréning. Ráno som zistil, že predsa len chvíľu neleje a hneď som nasadol na kolo. Síce mokro, chladno, veterno, ale keď musíš, tak musíš ....... :)
Natočil som presne to, čo som mal v pláne, teda 40km na Tarmacu priemerkou 33,3km/h va 144 tepoch. Poobede som si dal voľnú 10-sinku na 150 tepoch za 42:00. Žiadne tlačenie na pílu, bez zameraný iba na techniku ...... :) .... aspoň sa o to pokúšam, ale znalec by asi strašne zaplakal :)
Poobede som musel s deťmi na plavecký tréning, potom ich zaviesť domov a potom som išiel plávať ja. Dva kilometre, nebola to žiadna sláva, ale ani totálna tragédia.

V utorok mám na programe voľnejší deň. To znamená dve fázy. Do obedu 2 km plávania. Celkom mi to išlo, že by predsa ..... :) ...... ????? Poobede, zase za mokra a zimy regeneračných 22km na kole ...... fakt len také točenie nôh. Priemer 27,5km/h na 115 tepoch.

Zajtra ešte potrénujem, chcel by som trojfázovo a balím. Vo štvrtok skoro ráno vyrážam autom do Prahy.
Ozaj potreboval by som poradiť. Kde sa dá v Prahe na letisku nechať auto. Myslím nejaký Long Term Parking. Aby to bolo strážené, bezpečné a nestálo to majland. Poraďte prosím, ak viete. Ďík.

8 komentárov:

zombice povedal(a)...

Nevim jestli to bude splnovat vsechny tvoje pozadavky, ale ja jezdim na kole dost casto kolem tohoto http://www.goparking.cz/ a musim rict, ze maj porad docela dost plno. Strazeny to je, odvezou te na letiste a pak pro tebe zas prijedou, jen nevim co pro tebe znamena majlant :)

Vl001 povedal(a)...

Z Prahy jsem dlouho nikam neletěl, ale protože jsem si dřív nedokázal rozumné parkoviště na letišti vybrat, dělal jsem to takto - zaparkoval jsem v Bubenči u rezidence amerického velvyslance (tuším Zikmunda Wintra to je), což je poměrně hodně strážený prostor a parkování je tam zdarma:-), v předstihu jsem si zavolal taxi AAA, to mne tam čekalo a stávalo mne to tuším do 300Kč na letiště a totéž zpět. Auto jsem vždy našel v pořádku:-)

Jozef Vrábel povedal(a)...

Stačilo malé google a je to tu:
Long term parking v Prahe priamo na letisku:
http://www.csl.cz/cs/site/sluzby_letiste/doprava_parkovani/parkovani/druhy_parkovani_a_cenik/parking_d.htm

zombice povedal(a)...

Koukal si Pepo aspon trochu na to co sem ti posilal? Ja vim, ze tomu co si posilal v odkazu ty bych se vyhnul velkym obloukem :))) Za prvy je to k terminalum dalka jako prase, coz urcite ocenite s tou bagazi, za druhy o tom co je levny ma prazsky letiste trochu odlisnou predstavu nez ostatni lidi a za treti si opravdu zjisti, ze to parkoviste je hlidane, ze je tam dohledovy system neznamena ze auta najdes napr. se vsemi koly a ze to nekdo bude resit ;)

zombice povedal(a)...

sice stary clanek na idnes.cz ale "Čtrnáct dnů parkování v budově D vyjde na 1 900 korun, stejně jako v Go Parkingu. Pěšky k terminálu je to deset minut. Parkoviště však není nijak hlídané. Správa Letiště Praha má jediné hlídané parkoviště: patro v budově C. Oproti Go parkingu jsou ceny více než dvojnásobné." ;) s goparkingem nemam nic spolecnyho, jen vim, ze kdyz projizdim kolem tak tam byva dost aut, dokonce i s prazskou SPZ, zatimco ty parkoviste na letisti jsou poloprazdny...

Anonymný povedal(a)...

Souhlas, podle me si Pepo taky vedle, vygoogluj si clanky o tech parkingach, na idnes apod najdes docela dobry recencze, mrkni i do odkazu ctenaru, tam se dozvis taky dost. IM

Jozef Vrábel povedal(a)...

Honzo, Michale Ďík moc, už som si objednal aj zaplatil go parking. Je to za 8 dní 900stoviek, čo je celkom fajn.
Inak je to nenormálna sila, že to nie je bezpečné, napríklad vo Viedni, alebo v Bratislave by som sa vôbec nebál nechať auto aj dva týždne.

Šewy povedal(a)...

Klidně to můžeš nechat u mě Pepo, budu ti Galaxíka každej den šéfovat a pak i pro tebe dojedu. ;)