streda 19. mája 2010

Lanzarote updates ....... 5

Dnes, v stredu som ešte niečo potrénoval z každej disciplíny. Ráno 2 kiláky plávania, ktoré dosť boleli, jednak ja ráno jednoducho nevládzem a za druhé, bol to štvrtý plavecký tréning za posledných 5 dní. Potom zase upršaná cyklistika. Už tretí deň sa lopotím na bicykli po mokrých cestách v zime a vetre. Takže iba 30 kilákov, 7 rozjazd + 5 rýchlo + 3 voľne + 8 rýchlo + 7 vyjazdenie. Pôvodne som chcel ísť hneď bežať, nech to mám už konečne zasebou, ale strašne sa mi nechcelo. A tak som zasadol k počítaču, balil som sa ( čo chvíľu trvá) a pozeral som GIRO.

To že je Astana tým tupcov, to už dávno viem, ale že sú až tak sprostí to som si nemyslel. Takto zbabrať preteky ....... . A Evans, to je fakt smoliar. Zase je v tíme, kde nie je vôbec nikto, kto by mu pomohol. Liquigas? Najsilnejší tím na Gire? Tí to prekočovali už v 6. etape a dnes tomu nasadili vrchol. Ale škoda reči. Aspoň sa bolo na čo pozerať. Napokon som predsa len večer vybehol. Síce iba 4km, začal som pomalšie, ale postupne sa nohy predsa len dostali do obrátok a bol to za 15:20 - bez tepáka.

Takže hlásim dotrénované, zbalené a ráno o 6:00hod vyrážam do Prahy a odtiaľ priamo na Lanzarote.

Nie je to moc šťastné, že priletím až vo štvrtok večer a pretek je už v sobotu. Našťastie sa dá zaregistrovať aj v piatok ráno, lenže na opačnej strane ostrova v klube La Santa, vzdialenom cca. 40 kilákov. Ale vždy lepšie ako bývať v priamo v Race hoteli La Santa. Tam ubytovaní to budú mať komplikované zase v piatok poobede s vecami, ktoré musia zaniesť do depa na "našu stranu ostrova" a v sobotu pred štartom, kedy budú musieť absolvovať taktiež 40km autobusom, alebo autom na štart. Preto som radšej zvolil ubytko priamo v mieste štartu v Puerto del Carmen v Hoteli Beatriz Plazza.

Dúfam, že sa Islandská sopka do zajtra nezblázni a priletím v pohode.
Prihlásim sa, dúfam, až z Lanzarote snáď aj s nejakými fotkami.

Ešte ponúkam článoček v nemčine o preteku. Je tam vymenovaný zoznam favoritov, popísané trate a kadečo.

Tu je : http://www.tri-mag.de/index.php?option=com_content&view=article&id=3369:ironman-lanzarote-nervoeser-traum-vom-hattrick&catid=21&Itemid=140

Držte palce !!!

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Držíme, všechny. Konečně závod pro cyklisty, tak jim to tam ukaž Jožko! Petrhal

Ječmínek Máselník povedal(a)...

tak jim tam pořádně ukaž Pepo!

Brano povedal(a)...

Drz sa , vela stastia a sily.
Brano

Šewy povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Šewy povedal(a)...

Pepo ukaž jim na ko(u)le rvoucí výkon. :))