nedeľa 11. októbra 2009

KRÁTKA SPRÁVA Z BARCELONY

Je týždeň po preteku a ja som doteraz nebol schopný nič napísať, a vlastne ani nemám chuť, ani na písanie a na triatlon vôbec. Sklamanie bolo obrovské, ale to je na dlhé rozprávanie. Pretek som si pobabral v posledných 12-tich kilometroch, potom, čo mi ruplo v hlave a prestal som bojovať. Určite niečo napíšem, ale kedy to neviem. Skončil som 68. v celkovom poradí a 7. v age group.

8 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Slova útěchy jsou asi k ničemu. O tom co dokáže nebo nedokáže hlava jsem se presvedčil v Košicích.
Nechci Jožo moc radit, ale příjde mi, že, jak praví klasik, honíš moc zajíců a vlastně makáš naplno celou trialovou sezonu, bez přestávek. Tak se drž.
Téčko

ironman povedal(a)...

Ahoj Pepo, kazdy IM pod 10hod je u nas amateru skvely vykon, ja jeste pamatuju casy, kdy jezdila casy jako ty ceska elita. Tesim se na tvuj report, preci jen to okolo trochu znam :) IM

henryIII povedal(a)...

Dej si chvíli oraz, vyčisti hlavu a začni spřádat plány na další sezónu. Celý rok jsi podával skvělý, vyrovnaný výkony a to že Ti nevyjde závěr jednoho závodu podle Tvých představ, na tom nic nemění. GL.

Ječmínek Máselník povedal(a)...

Pepo, nevím, jaké jsi měl cíle, ale 68 místo na takovém závodě je podle mne vynikající výsledek absolutně, byť jsi podle všeho myslel výše.
Určitě Tě to přejde, nejsi člověk, který by se zbytečně dlouho žral pitomostma:-).
Drž se a na jaře zas někde zdar.

Aldaman povedal(a)...

Pepo, žádný pesimismus, už ted věřím, že zklamání ze závodu už je pryč, o čem hovoří i nový report :-), který jsi také nechtěl psát a už přemýšliš jak to bude v nové sezóně. Jak psal Téčko nebylo by lepší si před sezónou stanovit jasné cíle a těch se držet? Někdy méně je více.
A i když nejsi asi úplně spokojen, řekl bych, že i tak je to skvělý výsledek, třeba u mě v nedohlednu :-).
Už se těším na report ze závodu :-).

Vl001 povedal(a)...

Přece nečekáš, že vždycky všechno vyjde na 110 procent, nebo jo? Jsi o zkušenost bohatší, příště vybereš lepší závody a hezky si je poskládáš.

Tak si hezky odpočiň, ať můžeš včas začít bušit. Hawai čeká! ;-)v

Anonymný povedal(a)...

Jozko,tlacil si toho roku moc na pilu a telo nie je perpetum mobile. Dokedy chces zvysovat objemy. Ved uz si na urovni skoro profikov. Menej je viac. Vyberaj si preteky, viac regeneruj a uzivaj si to. Aj tak si mal skvelu sezonu. Uvidime buduci rok. Parkrat sa urcite stretneme a nie len v Nitre.
MJ

Anonymný povedal(a)...

velmi zajimave, diky