nedeľa 18. apríla 2010

IM Južná Afrika - Prvý deň v Afrike :)

Tak som sa dostal do Afriky :))). Parádne som sa vyspal, nie ako v nejakom poondenom Boingu, alebo Airbuse. Normálne vo svojej posteli - paráda. Ráno som sa vybral na plavecký tréning, pôvodne som si chcel zaplávať v neopréne v mori, ale nakoniec mi stačil aj bazén v Trenčíne. Naplával som si 3 kiláky a spoločnosť mi robila moja milá manželka.
Potom rýchlo domov a v rámci posilovania som 2 a pol hodiny vertikuloval ďalšiu časť trávnika. Vyhrabal som toho 8 úplne plných a natlačených fúrikov :)))). Potom rýchly obed a na bicykel. Nabušil som 81kilákov a to doslova - fakt som si to dával, len to tak fukotalo. Síce namiesto okolo Port Elizabeth som išiel do Zubáka a naspäť :))))), ale nevadí, hlavne že to bolo v Afrike :))).

Potom nasledovala dvojhodinová siesta s gitarou v ruke. Krásne som si zahral na slniečku na záhrade, deti sa hrali okolo mňa a spievali sme si "Táta, vždycky říkal hochu žádný strachy ...", "Skončili sme jasná správa ....", moja drahá polovička sa krtkovala na záhrade a ja som jej príležitostne odviezol fúrik.
Potom som si obul maratónky a išiel som sa ešte prebehnúť. Len tak 10 kiláčikov, chcel som voľne, ale bolo to za 39:30. V Afrike sa naozaj behá parádne, proste iný vzduch, žiadny popol zo sopiek - fantázia. To by som doma určite nezabehol :)))))
Po dobehnutí mi moja milá polovička povedala, že ju bolia ruky, že som ju nemal tak zničiť pri plávaní :))))). Hrozné v Afrike pri mori, a sťažuje si pri plávaní.

A tak som musel robiť ešte aj večeru. Predstavte si, na dovolenke v Afrike a ja musím ešte aj variť - hrôza :)))

Ale nakoniec tu máme aj pozitívnu správu. Pondelkový let z Viedne do Dubaja síce zrušili, ale ja som hovoril Marečkovi, berme radšej až ten útorkový a ten by mal letieť. Posledná správa hovorí, že od pondelka sa vzdušný priestor niekde ďaleko nad Rakúskom, niekde v ďalekej Európe otvára a tak sa konečne nejaký zúfalci dostanú tiež do Afriky :))))) ... za nami s Marečkom.

Vitajte v Afrike, je tu krásne, skoro ako doma ....... .

6 komentárov:

Ječmínek Máselník povedal(a)...

Pepo na Tebe ta ironí tour má vyloženě pozitivní vliv, taková sranda tady nebývala ;-)
Jinak počasí i tady dobrý, skoro jak v Africe;-)

Unknown povedal(a)...

No já bych spíš řekl, že to je vliv jeho týmového kolegy :).

Anonymný povedal(a)...

super příspěvek, jsem se v práci smál, až se kolegové koukali co čtu :-)
Serža

Jozef Vrábel povedal(a)...

Som rád, že vás to baví, veď preto to píšem :)))))

Anonymný povedal(a)...

Jozo ,,,,,kedy konecne vsetkym povies pravdu ze vlastne idete s Vabrouskom na ironman UTAH st. George :)???

Jozef Vrábel povedal(a)...

Keď budem naspäť v Európe, teraz som v Afrike :)))