pondelok 30. novembra 2015

Slovenský pohár v Triatlone Senec 6.6.2015

  Konečne je teplo a pravá triatlonová sezóna môže začať!!! No a tá slovenská už tradične začína v Senci.
Ale po priadku.
  Celý týždeň pred pretekmi sme strávili na sústredení v Štúrove. Brali sme to ako poslednú možnosť dotrénovať a pripraviť sa na prvú časť sezóny. Sústredenie sa vydarilo perfektne, partia detí aj trénerov bola neskutočná a týždeň aj napriek tvrdej drine ušiel ako voda.


  Do Senca sme išli priamo zo Štúrova. Nemali sme veľké očakávania, lebo deti makali do posledného dňa a pre nás mal prísť vrchol až o týždeň na majstrovstvách. Senec mal byť takým malým testom a nastavením sa na triatlon.




  V Senci nás čakal krásny horúci deň a tak sme si ho mohli okrem pretekania spestriť aj inou zábavou.
Ale my sme tu boli pretekať.
Na štart sa postavili iba deti, lebo ja som drtil také neskutočné objemy, že to bolo absolútne nezlúčiteľné s pretekaním.

  Obaja Jožko aj Margarétka sa postavili spoločne na štart, keďže veková kategória pre Margarétku nebola vyhlásená. Tak si to rozdala s o 3 roky staršími.  Ona bola celkom rada, lebo necítila toľkú zodpovednosť  ...

 
 
Ako to dopadlo:
  Jožko vybojoval tretie miesto po vynikajúcom plávaní ...slabšom bicykli ( 1x kolízia keď mu zablokoval trať pretekár o kolo pozadu a 1x ho usporiadateľ naviedol mimo trať) a MEGA bežeckom výkone. Chlapec behá parádne, je to celkom rýchle, ale hlavne to hodne dobre vyzerá, čo je v tomto veku snáď ešte dôležitejšie...
 
  Margarétka skvele zaplávala, z vody išla dokonca pred Matúšom Koreňom (2. chlapcom celkovo). Cyklistiku išla na svoj vek hodne dobre (hendikep troch rokov je fakt veľa) a beh ... ukázala veľkú bojovnosť na to, že na tak dlhej trati pretekala prvý krát ... proste bol som doslova nadšený, lebo ukázala nenormálny potenciál. Nakoniec obsadila 9. miesto z 21 pretekárok, pričom mala 7. plávanie a 7. beh (14. cyklistiku).  Je výkon nemôžem hodnotiť inak ako dokonalý.



 
 
 
 
 
 

Žiadne komentáre: