štvrtok 11. marca 2010

Ironman Malajzia na pokračovanie - 9.časť

Posledný príbeh z Malajzie.
Druhý deň bol v znamení balenia a prepichovania pľuzgierov. Moje nohy boli kompletne zdevastované od mokrých tenisiek a tak som chodil ako chromý kozmonaut na mesiaci. Nejako sme všetko popakovali a mohli sme sa vydať na záverečnú párty. Bola výbornáááááá.
Najlepšie baby :)))))
Skvelé Edit a Jocelin so slovenskými drakmi
Najlepšie triatlonové mašiny na Langkawi :)))))))))
Kopa dobrého jedla, hudba, kopec kamošov, ktorí sa dostali na pódium. Proste sme si to nenormálne užívali. Pri našom PRO stole sme sedeli s Joceline Wong a Andreasom W. Obaja skončili na piatom mieste a boli megašťastníííííí. Hneď vedľa sedeli Grangerovci, Biscay s Mackenziem. Zanami sede "Hirošima Nagasaki" so ženou, ktorý skončil druhý. Okolo nás sa motala Edita Niederfriniger a kedy mohla tak sa pristavila. Pri našom stole nechýbal ani Mirek Vraštil. Potom som si trošku odsadol k stolu, kde sedeli babenky Dermekovie, Zbyňek Švehla a David so Šárkou.
Jocelin s Andreasom - 5.
Slováci :))))))))))))
Hneď po profíkoch išiel na pódium Zbyňek, potom za druhé miesto v AG Mirek a opäť za druhé v AG Andrejka.
Zbyňek
Druhá Andrejka Dermeková

Ale to už bola zábava v plnom prúde a keďže sa nikomu nechcelo končiť, tak sme sa presunuli k hotelovému bazénu a pokračovali takmer do rána. Ako to tam vyzeralo nepotrebuje komentár, stačia fotky :)))))))))))) ..............
Pivo sa pilo z trofejí
Edit tiež neváhala .....
A záver
V Malajzii bolo geniálne. Na budúce to už bude iný príbeh. Čaká nás IM New Zealand :)))))))))).

7 komentárov:

Aldaman povedal(a)...

NO vida, to jsem si myslel, že chlastám jen já a oni chlastají všichni :-)))))).
Pepíno, to co máš v ruce je borovička a nebo slivovice. jestli jsi jim dal okoštovat, tak se nedívím, že byli všichni tak veselí, na takovou kořalku nejsou zvyklí :-).
A kdy bude další článek, nás ale napínáš .-).

Anonymný povedal(a)...

ještě chvilku vydržíme :-)) když to nejdůležitější vlastně víme.
mapo

Jozef Vrábel povedal(a)...

Aldamane sklamem ťa, v okamihu tejto fotky som mal 0,000promile, len to vyzerá inak. Asi to viem aj bez. Tá fľaša bola nejaká čínska pálenka od Jocelin. Ušlo sa mi ale iba tak štamprlík, lebo som chvíľu sedel vedľa a keď som prišiel bola fľaša takmer prázdna.S pivom to bolo už inak. Vypil som na moje pomery veľa 5 malých plechoviek :)))))).

Anonymný povedal(a)...

Dle Jocelyn http://blogs.teamtbb.com/jocelynwong/ je drink Haamonii Smooth Shochu (japonska palenka prodavana/delana firmou v USA)http://www.haamoniismooth.com/ .

Ječmínek Máselník povedal(a)...

Pepa pařííííí, tak to si musím dobře zapamatovat!:-)

SHOCKER :) povedal(a)...

No fesaci , po 3tyzdnoch z Jozinkom mam pocit ze toho este vsetci velmi vela o nom neviete :))))))))))))

Vl001 povedal(a)...

Život triatlonového profesionála je mnohem náročnější, než jsem si myslel. Nejspíš budu i v příštím životě jenom hobíkem, tu profi dřinu bych nezmákl :-)